SPECIAL HORSE FUN DAY 21 APRIL 2018

Hey, tof dat je eens een kijkje komt nemen!

Hou je van paarden en wil je graag eens komen kennismaken in de manege?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor deze ‘Special Horse Fun Day ’(OPGELET: alleen kinderen met een beperking kunnen zich voor deze dag inschrijven en mogen GRATIS deelnemen, maar het ganse gezin is welkom!)

Elke deelnemer moet zelf minstens 1 begeleider meebrengen.

Er is voor elke deelnemer een gratis drankje en hapje voorzien.

Al uw gegevens worden enkel verzameld met het oog op de praktische organisatie van de Special Horsefun Day en worden met de nodige vertrouwelijkheid behandeld. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Hoe doe je dit? Vul het formulier in door op deze link te klikken horsedayform Maar gelieve eerst dit document te lezen alvorens het formulier in te vullen:

NAAM:

LEEFTIJD:

GRAAG EEN KORTE OMSCHRIJVING VAN JE BEPERKING:  (zo kunnen we een paardje voorzien dat het best bij jou past)…. Ben je bijv rolstoelgebonden, kan je zelfstandig zitten op een paard, ….

KLEDINGMAAT:  elke ingeschreven deelnemer zal immers een gratis T-shirt krijgen van de ‘Special Horse Fun Day’

DUID AAN WELKE ACTIVITEITEN JE GRAAG ZOU DOEN:

1)     Paardengewenning (1ste contact met, en poetsen van de paarden)

2)     Hippotherapie (paardrij-initiatie:  onder begeleiding rondstappen met het paard en uitvoeren van eenvoudige figuren + oefeningen op het paard)

3)     Opdrachtenparcours te paard

4)     Huifkartocht

5)     Hondenkring Zemst (hoe kan ik omgaan met een hond en wat mag ik zeker niet doen!)

We voorzien op die dag 2 tijdsblokken waarin we deze activiteiten aanbieden, nl

Tijdsblok 1 : In de voormiddag van 10.30u tot 12.30u

Tijdsblok 2 : In de namiddag van 13.30u tot 15.30u

 

Duid aan welke tijdsblokken voor jou kunnen (1 of 2 of allebei).  Ongeacht de tijdsblok waarvoor je je inschrijft, wordt er een hapje en een drankje gratis aangeboden aan de ingeschreven deelnemer.

Om organisatorische reden kunnen we maximum 40 kinderen toelaten per tijdsblok.   Indien we max 40 inschrijvingen hebben, zal enkel Tijdsblok 1 voorzien worden.  Snel inschrijven is dus de boodschap! Zorg dat je minstens 1 familielid of kennis meebrengt die je die dag kan begeleiden! Eventueel kunnen wij zorgen voor een begeleider tijdens de hippotherapie.

AANTAL PERSONEN DIE MET JOU MEEKOMEN DIE DAG: …   (Zo hebben we ongeveer een idee van het aantal aanwezigen die dag. Ook zij kunnen ter plaatse een hapje eten of iets drinken, weliswaar tegen betaling)

Nadat we van jou een mailtje hebben ontvangen krijg je zeker een berichtje zodat je weet dat je inschrijving goed is binnengekomen.  Uiterlijk op 10 april krijg je een mailtje met alle informatie die je nodig hebt voor de Special Horse Fun Day’

We kijken alvast uit naar je reactie en maken er samen een onvergetelijke dag van!