SPECIAL HORSE FUN DAY Zondag 29 September 2019

Hey, tof dat je eens een kijkje komt nemen!

Hou je van paarden en wil je graag eens komen kennismaken in de manege?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor deze ‘Special Horse Fun Day ’(OPGELET: alleen kinderen met een beperking kunnen zich voor deze dag inschrijven en mogen GRATIS deelnemen, maar het ganse gezin is welkom!)

Elke deelnemer moet zelf minstens 1 begeleider meebrengen.

Er is voor elke deelnemer een gratis drankje en hapje voorzien.

Al uw gegevens worden enkel verzameld met het oog op de praktische organisatie van de Special Horsefun Day en worden met de nodige vertrouwelijkheid behandeld. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

De activiteiten die zullen plaats vinden:

1)     Paardengewenning (1ste contact met, en poetsen van de paarden)

2)     Hippotherapie (paardrij-initiatie:  onder begeleiding rondstappen met het paard en uitvoeren van eenvoudige figuren + oefeningen op het paard)

3)     Opdrachtenparcours te paard

4)     Huifkartocht

5)    Foto moment met het maken van een kader onder leiding van atelier Schepsels

Hoe doe je dit? Vul het formulier in door op deze link te klikken horsedayform Maar gelieve eerst dit document te lezen alvorens het formulier in te vullen:

NAAM:

LEEFTIJD:

GRAAG EEN KORTE OMSCHRIJVING VAN JE BEPERKING:  (zo kunnen we een paardje voorzien dat het best bij jou past)…. Ben je bijv rolstoelgebonden, kan je zelfstandig zitten op een paard, ….

AANTAL PERSONEN DIE MET JOU MEEKOMEN DIE DAG: …   (Zo hebben we ongeveer een idee van het aantal aanwezigen die dag. Ook zij kunnen ter plaatse een hapje eten of iets drinken, weliswaar tegen betaling)

Nadat we van jou een mailtje hebben ontvangen krijg je zeker een berichtje zodat je weet dat je inschrijving goed is binnengekomen.

We kijken alvast uit naar je reactie en maken er samen een onvergetelijke dag van!