Rijschool

Jong en oud rijden samen. Lessen worden betaald per les of met een abonnement, geldig binnen het gezin.
Elke ruiter of amazone dient lid te worden van onze manege na de eerste les. Lid worden betekent ook verzekerd zijn. Rijden zonder verzekering is verboden in onze manege.
Onze manege is aangesloten  bij Paardensport Vlaandern. Door lid te worden ontvangt u de lidkaart  waarmee u automatisch een verzekering hebt voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid bij Arena. Meer specifieke info hierover op de site van Paardensport Vlaanderen.

Vanaf 8 jaar kan je bij ons beginnen met rijlessen. Voordien is een verzekering niet mogelijk.

 

Groepen

Bij de Beginnelingen start je volledig vanaf nul. Er is geen specifieke ruiterkledij vereist, maar we raden wel aan om stevig schoeisel en een trainingsbroek te dragen. Een tok kan gratis bij ons geleend worden.

Na ongeveer een 30-tal beginnerslessen mag je overgaan naar de Gevorderden, in samenspraak met de lesgever. Hier is de gepaste ruiterkledij wel vereist.

Na het behalen van een A-brevet of op verzoek van de lesgever (mits zo snel mogelijk behalen van het A-brevet) mag je overgaan naar de ruiters.

Na het behalen van een B-brevet of op verzoek van de lesgever (mits zo snel mogelijk behalen van het B-brevet) mag je overgaan naar de Animatoren.

Riding School Pricing

Groepsles met manegepaard €22
Groepslessen abonnement 10 lessen €200
Groepsles eigen paard in pension €8
Cavalettiles eigen paard in pension €16
Springles eigen paard in pension €16
Groepsles eigen paard niet in pension €16
Springles eigen paard niet in pension €16
Privéles met manègepaard €50
Privéles met eigen paard €50
Pension per maand €400
C-Verzekering (Rijden met manegepaarden) €35
I-Verzekering (Rijden met eigen paarden) €51