Hieronder ziet u al onze instructeurs, iedereen geeft ook een woordje uitleg over wie ze zijn en hoe ze hier geraakt zijn.

André Janssens:

DSCI1155 - kopie

Was jaren een succesvol springruiter en is lesgever in hart en nieren. Hij geeft graag zijn verworven kennis door en geeft alle lessen op het hoogste niveau.  Hij lost de grootste rijkunstige problemen op in een handomdraai.

Ann Verreth:

foto

Is van opleiding leerkracht en reed heel haar leven paard. Ontfermt zich nu heel graag over zij die starten met de paardensport.

Ignace Janssens:

ignace

Zoon des huizes, kreeg als 8 jarige knaap het paard Tender waarmee hij schitterde op wedstrijden. De twee waren jaren onafscheidelijk, tot Tender op leeftijd stierf.Nu Geeft hij naast zijn full-time job, met de glimlach les.

Fien Janssens:

fien

Dochter des huizes, rijdt paard sinds haar kinderjaren, groeide nu reeds uit tot een succesvolle dressuur amazone. Geeft met veel plezier les.En combineert met volle overgave een full-time job met de vele beslommeringen van onze manege, voor en achter de schermen.

Sofie Vanderveken:

sofie

Toen ze 4 was werd Sofie tijdens de voltige alle richtingen uitgegooid op de rug van een paard! Deze paardenrug is nog steeds haar grote passie die ze graag wil delen.

 

Laura Puttemans:

355214387_215940954668484_4389309884520612845_n

Laura Puttemans is een supergemotiveerde meid , die  haar initiatordiploma vorig jaar met brio behaalde.

Ze rijdt al sinds haar kindertijd bij ons en heeft heel veel rijervaring ook met jonge paarden uit onze stal.

Ondertussen is ze ook ambulancier , je kan je dus heel veilig voelen met haar als kapitein.